Притеснение! Ливърпул поставя Джо Гомес в памучна вата


Притеснение! Ливърпул поставя Джо Гомес в памучна вата
Снимка: Getty Images

2682 0

В Ливърпул очевидно са  притеснени заради зачестилите контузии в отбора, особено на играчи, можещи да се подвизаващ в лявата зона на отбраната. Гъркът Костас Цимикас е със счупена ключица при равенството 1:1 с Арсенал в събота.

По този начин „червените“ от Анфийлд“ останаха с още една опция по-малко за левия бек, след като първият избор Анди Робъртсън също отпадна поради травма в рамото. Гомес, който е с десен крак, вероятно ще замени левия бек, докато Робъртсън се завърне.

В Ливърпул се молят и Гомес да не влезе в лазарета

Още: Бившите треньори на ЦСКА Йешич и Пардю са сред 49-те, победили Ливърпул

Така мениджърът Юрген Клоп намекна, че Ливърпул ще увие Джо Гомес в памучна вата и ще се моли и той да не влезе в лазарета. Утре мърсисайдци гостуват на Бърнли

Очевидно е много трудно за нас, наистина е трудно. Понякога имаш контузии и ние ги приемаме всички, но счупената ключица е наистина лошо, защото просто отнема толкова много време“, каза Клоп.

Същото, което имаше Робъртсън, различна контузия, но това също отнема много време, както всички знаем. Имаме нужда от късмет в тези моменти, за да преминем и сега ще имаме Джо и просто трябва да сме сигурни, че го поставяме в памучна вата и трябва да сме сигурни, че винаги е готов за мачовете“, допълни германският специалист.

Предупреждение за Бърнли

Още: Главоболие за Юрген Клоп: Любимец на феновете на Ливърпул аут за близо 4 месеца?

Гледах доста мачове на Бърнли и съм доста впечатлен от това, което правят – и в събота получиха наградата.

Всички знаем, че ако спечелите веднъж и имате шанс да играете отново след три дни, тогава ще искате да спечелите отново и точно това очакваме, както и доста добра атмосфера. По-добре е да сме и ще бъдем готови“, коментира  Клоп предстоящия съперник на отбора си. А ето и една причина германецът да е радостен.

Нов мач, нов рекорд с екипа на Ливърпул: Арсенал се присъедини към "абонатите" на Мохамед Салах

След помощ от съдията и две греди: Арсенал оцеля в ада на „Анфийлд“ срещу Ливърпул и посреща Коледа на върха (ВИДЕО+СНИМКИ)

Ливърпул си заплю 20-годишна белгийска перла на ПСВ за заместник на Салах

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички