Клоп призна, че играч напуска Ливърпул след края на сезона и вече вероятно е изиграл последния си мач


Клоп призна, че играч напуска Ливърпул след края на сезона и вече вероятно е изиграл последния си мач
Снимка: Getty Images/Guliver

1635 0

Мениджърът на новия шампион на Англия Ливърпул - Юрген Клоп, призна, че един от играчите на мърсисайдци си тръгва от отбора след края на сезона. Нещо повече - той вероятно е изиграл своя последен мач за тима. Става въпрос за полузащитника Адам Лалана.

"Ясно е, че Адам ще напусне клуба това лято. Но сега имаме различна ситуация, но аз уважавам Адам много. И всичко с него е уточнено, нека да кажа. Той е здрав, тренира, всичко е наред. Но да, бъдещето си е бъдеще. Ако имаме нужда от неговата помощ на терена, можем да я получим, той е тук.

Той тренира на 100%, но докато нямаме нужда от него, той просто ще тренира. Това е нормално нещо. Мисля, че имаше много дискусии с играчи без договори, но с него дори нямаше дискусии. Ясно е, че той би искал да удължи договора си, но е ясно и че не би застрашил бъдещето си. От моя гледна точка той вече е легенда тук, така че от следващия сезон може да бъде легенда и в друг отбор" - сподели Клоп.

А съвсем наскоро Ливърпул подписа с нов обещаващ талант.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички