Ще отиде ли Тиаго Алкантара в Ливърпул - отговорът на Юрген Клоп


Ще отиде ли Тиаго Алкантара в Ливърпул - отговорът на Юрген Клоп
Снимка: Guliver/Getty Images

2184 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп за пръв път коментира трансферните слухове около Тиаго Алкантара, които в последните дни "пращат" испанеца на "Анфийлд". Немският специалист бе запитан за това какви са шансовете Тиаго да заиграе в неговите редици, но отговорът не бе еднозначен.

"Ще се изненадате ли, ако не ви отговоря? Той е добър играч, който много харесвам, но подобно на много други футболисти", заяви Клоп след победата на Ливърпул над Астън Вила. Германецът очевидно не желаеше да навлиза в темата, за да не влияе на евентуалните преговори за трансфер между мърсисайдци и Байерн Мюнхен.

В миналото Клоп също се е изказвал ласкаво за бившия играч на Барселона. "Тиаго е футболист от световна класа. Той се справя много добре в своята позиция на плеймейкър", споделя Юрген Клоп след един от мачовете на Борусия Дортмунд с Байерн. През 2017-а пък треньорът на Ливърпул казва: "При престоя ми в Германия се възхищавах на играта на Тиаго Алкантара".

Наскоро директор на Байерн Мюнхен призна, че Тиаго иска да напусне тима и може да поеме в посока Мърсисайд (подробности четете тук).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички