Ливърпул ще опита да изпревари Барселона за един от най-апетитните играчи във Висшата лига


Ливърпул ще опита да изпревари Барселона за един от най-апетитните играчи във Висшата лига
Снимка: Getty Images

1925 0

Ливърпул обмисля да направи стъпки по привличането на Рубен Невес, тъй като договорът на португалския полузащитник с Уулвърхемптън изтича след година и половина.

Мениджърът на мърсисайдци Юрген Клоп вече заяви, че от клуба са похарчили целия си трансферен бюджет от 43 милиона паунда през януари за Коди Гакпо. Клоп обаче е голям почитател на Невес и се надява да стигнат до изгодна сделка, тъй като остават само 18 месеца от договора на 25-годишния играч с "вълците". 

Преди известно време Уулвърхемптън оцениха играча си на 70 млн. паунда, но знаят, че цената му пада с всяка седмица. Към този момент Невес отказва да преподшише, а Нюкасъл и Барселона също следят в детайли ситуацията. 

Националът на Португалия играе при "вълците" от 2017 г. Настоящият му договор с клуба е до 30 юни 2024 г., като отбеляза 4 гола в 17 мача от Висшата лига този сезон. А защо Шави не одобрява напълно трансфера на португалеца в Барселона - вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички