Клоп отправи 3 "удара" към феновете на Ливърпул и ги "взриви" от кеф (ВИДЕО)


Клоп отправи 3 "удара" към феновете на Ливърпул и ги "взриви" от кеф (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3722 0

Юрген Клоп е един от най-обичаните футболни треньори в съвременния футбол. А ако говорим конкретно за привържениците на отбора, в който е, те просто го боготворят. Така е и в момента със запалянковците на английския гранд Ливърпул (разбира се, влияние има и огромното израстване под негово ръководство).

Германският специалист отправя шеги, изключително емоционален е, гледа на своите играчи като на семейство. Връзката му с феновете наистина е специална, а това се потвърди и след последната среща - успехът за Ливърпул срещу Евертън с разгромното 4:1.

Секунди след това се появиха кадри, на които се вижда как той се "заиграва" с нея, отправяйки 3 "удара", които тотално "взривяват" обстановката. На видеата по-долу в материала можете да видите и двете гледни точки на случилото се - тази на мениджъра и тази на феновете.

След мача пък Клоп остана повече от доволен и го призна на интервюто: "Това със сигурност бе най-доброто представяне, което сме показали на "Гудисън Парк", откакто съм в Ливърпул. Имали сме няколко добри мача тук и преди, но не колкото този. Никога не сме били толкова спокойни, толкова убедителни. Много съм щастлив".

За победата над "карамелите" с два гола се отчете Мохамед Салах. След срещата Салах коментира факта, че е 7-и за "Златната топка", а реакцията му бе красноречива (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички