Смях: Реакцията на Салах, като му бе напомнено, че е 7-и за "Златната топка" (ВИДЕО)


Смях: Реакцията на Салах, като му бе напомнено, че е 7-и за "Златната топка" (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3079 0

Атакуващият футболист на Ливърпул Мохамед Салах изигра пореден силен двубой за тима. Той отбеляза две попадения при категоричния успех с 4:1 в мача, който трябваше да бъде градско дерби срещу местния съперник Евертън (на "Гудисън Парк").

Египтянинът продължава с чудовищната си форма в последно време и убедително води на върха при голмайсторите във Висшата лига. Той има отбелязани 13 гола, а към тях дори е добавил цели 8 асистенции. Най-близо до него е нападателят на Лестър Джейми Варди, който е с 9 попадение, но едва 1 асистенция.

След срещата с "карамелите" Салах бе запитан от репортера какво смята за факта, че остана седми в класирането за "Златната топка", която бе връчена на Лионел Меси преди няколко дни. А реакцията му бе красноречива.

Салах се изсмя, след което каза, че няма коментар. Последва и запитване за евентуален успех в следващото издание на най-престижната индивидуална наградата във футбола, на което той отговори оптимистично: "Да се надяваме, човек никога не знае".

Формата на египтянина е красноречива и дори победителят в тазгодишното издание Лионел Меси не пропусна да отправи ласкави думи при награждаването си именно за Салах.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички