Клоп: Не ме интересува титлата, интересува ме мачът с Ман Сити


Клоп: Не ме интересува титлата, интересува ме мачът с Ман Сити
Снимка: Guliver/Getty Images

1241 0

Селекционерът на Ливърпул Юрген Клоп направи изявление във връзка с предстоящия мега сблъсък през уикенда срещу състава на Манчестър Сити. Мърсисайдци ще посрещнат в неделя на своя "Анфийлд" тима на "небесно-сините" в директен сблъсък за първото място в първенството.

"Не виждам смисъл да говорим за титлата към този момент. Предстои ни домакински мач срещу Манчестър Сити и няма да бъде лесно. Срещу Сити винаги е трудно, дори когато спечелихме с 3:0 в Шампионската лига" сподели Клоп.

"Трябва да бъдем безгрешни, да играем на върха на възможностите си, за да спираме техните атаки и да създаваме възможности пред тяхната врата. Очаква ни много работа", добави още Клоп.

Мениджърът на "червените" коментира и състоянието на полузащитника Наби Кейта, който напусна преждевременно двубоя през седмицата срещу Наполи в Шампионска лига. Халфът получи остра болка и се строполи на земята, за да бъде изнесен на носилка и изпратен по спешност в болница.

"Кейта имаше спазъм в гърба. Ако днес може да тренира, има възможност да играе срещу Сити. Утре ще решим. Не изглежда сериозно, така че има шанс, но все още не знаем", завърши немският специалист.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички