Скаути на Барса наблюдаваха мача Наполи-Ливърпул - кого следят?


Скаути на Барса наблюдаваха мача Наполи-Ливърпул - кого следят?
Снимка: Getty Images/Gulliver

1619 0

Ръководството на Барселона продължава да следи изкъсо защитника на Наполи Калиду Кулибали. Каталунците са изпратили скаути, които да наблюдават играта на бранителя в последния мач на "небесно-сините" в Шампионска лига срещу Ливърпул, твърди испанското издание "Mundo Deportivo".

Наполи успя да измъкне победата на "Сан Паоло" през седмицата, побеждавайки с минималното 1:0 високо летящия състав на Ливърпул. Лоренцо Инсине вкара решаващото попадение в мача, но защитата на "малките магаренца" също се представи на високо ниво, а там се подвизаваше именно Кулибали.

Защитникът бе обект на интерес от страна на Челси и Барселона през последните няколко трансферни прозореца, но неаполитанци успяха да задържат своя бранител. Каталунците искат да привлекат сенегалеца на "Камп Ноу", но към момента исканата от Наполи сума се оказва твърде голяма - 65 млн. евро.

Меси със стряскащо по-добри показатели от Роналдо срещу топ отборите на Англия

Кулибали премина в италианския гранд през 2014 година, като се превърна в твърд титуляр в защитната линия на отбора. Сенегалецът има на сметката си над 160 мача с екипа на Наполи, а преди това бе преминал през белгийското първенство, както и френската Лига 2.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички