Ясен е съдията за сблъсъка Ливърпул-Сити: "Гражданите" няма да са доволни


Ясен е съдията за сблъсъка Ливърпул-Сити: "Гражданите" няма да са доволни
Снимка: Getty Images/Guliver

1283 0

През идния уикенд предстои един от най-големите футболни сблъсъци във Висшата лига - лидерът в класирането Манчестър Сити гостува на "Анфийлд" в мач срещу втория в подреждането Ливърпул. Двата отбора са с равен актив от точки, но "гражданите" са с по-добра голова разлика.

Футболната асоциация на Острова вече избра и кой ще ръководи важния двубой в неделя. Опитният арбитър Мартин Аткинсън ще има тежката задача да ръководи динамичния двубой на "Анфийлд", но привържениците на "небесно-сините" едва ли имат добри спомени от избрания съдия.

Последните три мача, в които Аткинсън е бил главен съдия на двубои на "гражданите", Сити неизменно не успява да спечели мача. Равенства срещу Улвърхемптън и Бърнли като гости и загуба като домакини срещу градския съперник Манчестър Юнайтед са мачовете на "небесно-сините", които за последно Аткинсън е ръководил.

Вчера на тренировка за тима от Манчестър се появи една от големите звезди в състава на "гражданите" Кевин Де Бройне, който се възстановяваше дълго време от контузия. Полузащитникът вече тренира заедно с отбора и се очаква да бъде на разположение на Хосеп Гуардиола за важния сблъсък в неделя.

Преди важния сблъсък обаче двата отбора имат ангажименти в най-големия европейски клубен турнир Шампионска лига. Шампионът на Англия гостува днес на немския Хофенхайм, докато мърсисайдци гостуват утре на италианския Наполи. 

"Червените" започнаха с победа в турнира, надвивайки Пари Сен Жермен на "Анфийлд". "Небесно-сините" обаче изненадващо загубиха от Олимпик Лион като домакини. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички