Клоп: Късметът не беше на наша страна, съдията трябваше да покаже червен картон


Клоп: Късметът не беше на наша страна, съдията трябваше да покаже червен картон
Снимка: Getty Images/Guliver

1220 0

Мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп остана доволен от представянето на неговия тим при загубата срещу големия конкурент във Висшата лига Манчестър Сити. Немският специалист заяви, че късметът просто не бе на тяхна страна в днешния ден, а съдията е трябвало да покаже червен картон на Венсан Компани.

"Много интензивен и труден мач и за двата отбора. Нямахме късмет във важните моменти. Всичко се реши от няколко сантиметра. При положението на Садио Мане топката срещна гредата, а после се разходи по голлинията. При гола на Сане пък гредата помогна на домакините", заяви Клоп.

"Много харесвам Компани, но мисля, че за нарушението срещу Салах трябваше да бъде изгонен. Понякога има такива ситуации, за съдиите също не е лесно", смята германецът, визирайки нарушение от първото полувреме, при което капитанът на "гражданите" получи жълт картон.

"В немалка част от мача доминирахме, особено след като сменихме системата през второто полувреме. Имахме своите шансове, но за да постигнеш добър резултат, трябва да реализираш положенията си. И при 1:2 създадохме ситуации, от които можехме да изравним. Иначе играхме добре. Хареса ми, че показахме характер и нито за миг не се предадохме", завърши Клоп.

Междувременно стана ясно, че нападателят на Ливърпул Роберто Фирмино е задминал своите сънародници Неймар и Марсело в престижна класация. Вижте повече подробности в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички