Гуардиола: Ливърпул е най-добрият отбор в Европа


Гуардиола: Ливърпул е най-добрият отбор в Европа
Снимка: Getty Images/Guliver

2455 0

Мениджърът на Манчестър Сити Пеп Гуардиола разкри, че халфът на тима Кевин де Бройне може да вземе участие в утрешното дерби с Ливърпул. Белгийският национал пропусна победата над Саутхемптън в неделя заради мускулен проблем, но вече е възстановен и има шанс да играе срещу мърсисайдци.

"Той тренира днес и утре ще направим още един фитнес тест сутринта, но той се чувства много по-добре", обясни Гуардиола на днешната си пресконференция.

"Имам усещането, че този мач е голяма възможност за нас да намалим изоставането си. Всички питат какво ще стане, ако загубим, но ние сме концентрирани върху това да спечелим. В момента Ливърпул е най-добрият отбор в Европа, заради начина, по който играят и детайлите, които контролират по време на мачовете. Това е едно добро предизвикателство за нас", коментира наставникът на "гражданите".

"Имам усещането, че всеки може да ни победи, но и ние можем да победим всеки отбор", допълни испанският специалист. Двубоят между Манчестър Сити и Ливърпул е в четвъртък от 22:00 часа българско време.

Как мениджърът на съперника - Юрген Клоп, коментира предстоящия сблъсък - четете тук

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички