Клоп: Манчестър Сити е най-добрият отбор в света


Клоп: Манчестър Сити е най-добрият отбор в света
Снимка: Getty Images/Guliver

2382 0

"Това е един от най-тежките възможни мачове в модерния футбол, за мен Манчестър Сити е най-добрият отбор в света". Това обяви мениджърът на Ливърпул Юрген Клоп преди дербито между двата тима утре вечер.

"Червените" имат солидна преднина от седем точки пред "гражданите" на върха на класирането във Висшата лига, което означава, че тимът на Пеп Гуардиола ще гони задължителна победа на "Етихад".

"Това е един нормален мач срещу Манчестър Сити, но много труден, един от най-тежките мачове в модерния футбол. Те са много силен отбор с изключителен мениджър и никога не се знае какво ще стане, когато се изправиш срещу тях. Трябва да сме подготвени, за да сме на върха на възможностите си, да бъдем смели, изпълнение с желание и ядосани, както във всички други мачове. За мен те са най-добрият отбор в света", коментира Клоп преди срещата.

"Тези мачове имат тежестта на шест точки, което ще е допълнителна мотивация за тях. Това е много, много важен мач и за двата отбора, но все пак все още е втори януари", допълни треньорът на мърсисайдци.

Германският специалист разкри, че полузащитникът на тима Джеймс Милнър вече е възстановен от проблема със сухожилие, който имаше, и може да вземе участие в утрешния двубой. Манчестър Сити приема Ливърпул утре от 22:00 часа българско време.

Междувременно стана ясно, че Манчестър Сити готви супертрансфер. Подробности четете в този материал

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички