Киоун: Йозил от 2020-та не е играчът, който бе взет от Венгер


Киоун: Йозил от 2020-та не е играчът, който бе взет от Венгер
Снимка: Getty Images/Gulliver

1718 0

Бившият бранител на Арсенал Мартин Киоун заяви, че Месут Йозил вече не е футболистът, който бе взет от Арсен Венгер, като добави, че плеймейкърът е загубил креативността и апетита си към играта. „Артилеристите“ направиха Йозил най-скъпата си покупка, след като взеха играча от Реал Мадрид през 2013-та година.

През миналия сезон обаче треньорът на Арсенал Микел Артета извади халфа от стартовия състав на „топчиите“, след като заяви, че бившият немски национал не попада в плановете му. Затова сега Мартин Киоун е на мнение, че за Йозил няма път обратно към единайсеторката на испанския мениджър. „Не очаквам Венгер да каже нещо лошо за него. Ако се върнем назад към времето, в което Венгер беше треньор, точно тогава Месут Йозил подписа своя нов договор. Не смятам, че това е същият Йозил, който беше под ръководството на Венгер. Може би след подписването на новия договор той влезе малко в зоната на комфорта, тъй като статистиката му няма нищо общо с тази от предни сезони. Това е различен играч от онзи, който бе ръководен от Арсен Венгер“, заяви Марин Киоун пред ‘talkSPORT’.

Микел Артета допълнително даде знак, че няма никакво намерение да разчита на Месут Йозил, като го остави извън групата на Арсенал за турнира Лига Европа. А ето какво мнение по темата „Йозил“ даде друг бивш футболист на „топчиите“.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички