Бивш играч на Арсенал: Йозил няма да играе повече за отбора


Бивш играч на Арсенал: Йозил няма да играе повече за отбора
Снимка: Getty Images/Guliver

1678 0

Бившият футболист на Арсенал Кевин Кембъл е на мнение, че полузащитникът Месут Йозил никога повече няма да играе за „артилеристите“. Бившият немски национал бе „замразен“ в отбора от Северен Лондон след рестарта на Висшата лига в средата на юни и наскоро бе оставен извън състава на Микел Артета за Лига Европа.

Въпреки желанието на Арсенал да продаде 32-годишния футболист, Йозил има желание да остане в отбора до изтичането на договора му идното лято. Кевин Кембъл обаче е на мнение, че за плеймейкъра няма път обратно към стартовата единайсеторка на „топчиите“. „Месут Йозил е вчерашна новина. Няма шанс той да вземе участие за Арсенал отново през този сезон или когато и да е в бъдеще. Има някои неща, които се случиха, пътища, по които пое клубът, тъй че не виждам опция за него да се върне в отбора“, заяви Кевин Кембъл пред ‘GentingBet’.

32-годишният Йозил няма официален мач за Арсенал от началото на март тази година. Наскоро Микел Артета определи решението си да го остави извън състава за Лига Европа като нещо неприятно, което обаче е трябвало да се случи. A ето каква сума иска Йозил, за да си тръгне предсрочно от Арсенал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички