Каземиро за успехите на Манчестър Юнайтед: Радвам се като 15-годишно дете


Каземиро за успехите на Манчестър Юнайтед: Радвам се като 15-годишно дете
Снимка: Getty Images

2439 0

Полузащитникът на Манчестър Юнайтед - Каземиро, смята, че отборът на Ерик тен Хаг се превръща в претендент за титлата. Бразилският полузащитник се разписа на два пъти в при победата на "червените дяволи" с 3:1 над Рединг във ФА Къп.

След края на срещата срещу Рединг вчера (28 януари) Каземиро говори пред медиите и сподели, че се радва на успехите, които Юнайтед постига.

"Чувствам се много комфортно в Манчестър Юнайтед, изключително съм щастлив, че съм тук и се радвам на всеки момент като 15-годишно дете", каза Каземиро.

"Манчестър Юнайтед е голям клуб... според мен, ако погледнем титлите, той е най-големият в Англия. В живота си трябва да имаме цели и предизвикателства. За мен беше предизвикателство да продължа да израствам и да се развивам в кариерата си", сподели още дефанзивният халф.

Каземиро се присъедини към Юнайтед от Реал Мадрид миналото лято за £70 милиона и се радва на брилянтен старт на живота си на "Олд Трафорд". Той има 28 участия във всички турнири за Юнайтед, като е отбелязал четири гола и е дал шест асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Тен Хаг потвърди добри новини за феновете на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички