"Лъжец, той е виновен"! Легенда на Манчестър Юнайтед съсипа агента на Скот Мактоминей


"Лъжец, той е виновен"! Легенда на Манчестър Юнайтед съсипа агента на Скот Мактоминей
Снимка: Getty Images/Guliver

7021 0

Бившият защитник на Манчестър Юнайтед - Пол Паркър, разкритикува остро агентът на един от спряганите за изходящ трансфер футболисти на "червените дяволи". Като причина за това той изтъква, че специалистът е лъжец и създава фалшиви новини относно бъдещето на своя клиент Скот Мактоминей.

26-годишният полузащитник не получава желаното игрово време под ръководството на Ерик тен Хаг този сезон. Той изостана значително от своите съотборници Каземиро, Фред и Крисчън Ериксен. Той все участие в последния мач на тима, загубен с 2:3 от Арсенал, но това бе едва първата му изява от близо 4 месеца.

Не отне дълго време спекулациите относно бъдещето на играча да започнат. Като най-силно желаещ го бива определян Нюкасъл, който иска да го привлече още през зимния трансферен прозорец. Не така обаче мисли Паркър, който смята, че агентът на футболиста е истинският проблем за ситуацията, в която се намира.

"Чета много глупави слухове, че Мактоминей отива в Нюкасъл, което мисля, че е лъжа. Тази история е създадена от агента му, който е лъжец. Нюкасъл никога не би поискал Мактоминей. Той няма да им послужи с нищо в центъра, нуждаят се от по-добри играчи. Вече имат Шон Лонгстаф, който прилича на Мактоминей, но не им трябват повече подобни футболисти", коментира той пред "Apostagolos".

Мактоминей има на сметката си изиграни общо 224 мача с всички гарнитури на Манчестър Юнайтед, 194 от които са с първия отбор. В тях той записва 21 гола и 5 асистенции.

Ето какво мисли ръководството на Юнайтед по въпроса с халфа

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички