Ерик Тен Хаг призна: В Юнайтед искаме трофеи, но трябва да извървим дълъг път


Ерик Тен Хаг призна: В Юнайтед искаме трофеи, но трябва да извървим дълъг път
Снимка: Getty Images

1385 0

Мениджърът на Манчестър Юнайтед - Ерик тен Хаг, говори за плановете на клуба да сложи край на сушата свързана с печеленето на трофеи.

Неговите стриктни методи се оказват ефективни, тъй като Манчестър Юнайтед очевидно играе по-добре. "Дяволите" победиха Рединг с 3:1 снощи (28 януари) в сблъсъка си от четвъртия кръг на ФА Къп.

"Мисля, че растем. Видях много динамика в моите играчи - точно това искам да виждам и занапред. Имаме огромен потенциал, тук в Юнайтед, искаме трофеи, но трябва да извървим дълъг път", каза Тен Хаг пред медиите.

"Червените дяволи" вървяха надолу след напускането на сър Алекс Фъргюсън през 2013 година. Изглежда, че клубът най-накрая е на прав път, тъй като показва разцвет с Ерик тен Хаг начело.

Холандецът пое управлението миналото лято и вече направи някои големи промени, включително отстраняването на легендата Кристиано Роналдо и капитана на клуба Хари Магуайър от стартовите 11.

Междувременно Тен Хаг направи и голям призив към ръководството на Юнайтед.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички