"Лудост, която трябва да спре незабавно" - коментарът на Лионел Меси след боя на "Маракана"


"Лудост, която трябва да спре незабавно" - коментарът на Лионел Меси след боя на "Маракана"
Снимка: Getty Images

6338 0

Капитанът на Аржентина - Лионел Меси, използва профила си в социалната мрежа Instagram, за да напише няколко думи след победата срещу Бразилия в квалификациите за Мондиал 2026.

"Гаучосите" спечелиха мача с минималното 1:0 (ВИДЕО), но той ще се запомни най-вече с боя между техните фенове и полицията преди първия съдийски сигнал на митичния стадион "Маракана".

СНИМКИ: Бруталните сцени от Бразилия - Аржентина

"Лудост, която трябва да спре незабавно"

"Този отбор продължава да пише история... Голяма победа на "Маракана", която обаче беше белязана от репресията от страна на бразилци срещу аржентинци за пореден път. Това е неприемливо! Това е лудост, която трябва да спре незабавно!", категоричен бе 8-кратният носител на "Златна топка".

В друго изявление, цитирано от Фабрицио Романо, Меси поясни: "Видяхме как полицаи удрят фенове, сред които бяха и част от нашите семейства. Същото се случи и по време на финала за Копа Либертадорес (б.р. - на 4-ти ноември, когато Бока Хуниорс загуби от Флуминензе). В крайна сметка решихме да изиграем мача, за да успокоим ситуацията".

СНИМКИ: Бруталните сцени от Бразилия - Аржентина

ВИЖТЕ ОЩЕ - "Тръгваме си, не може да играем при тези условия": Меси полудя, когато видя бити сънародници! (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички