Капитанът на Уест Хям: Ще играем и до октомври в чест на Ливърпул


Капитанът на Уест Хям: Ще играем и до октомври в чест на Ливърпул
Снимка: Getty Images/Guliver

1026 0

Капитанът на Уест Хям Марк Нобъл смята, че сезонът във Висшата лига трябва да продължи дори до есента, ако е необходимо, за да може Ливърпул да стане шампион. Мърсисайдци водеха с рекордна преднина в класирането в английския шампионат и бяха на път да прекъснат 30-годишната си суша без титла в Англия преди първенството да бъде спряно заради пандемията от коронавирус.

Оттогава ръководните органи на футбола на Острова обмислят всевъзможни варианти, при които кампанията в Премиър лийг да бъде рестартирана. Полузащитникът на Уест Хям Марк Нобъл е на мнение, че първенството в елита на Англия трябва да бъде доиграно на всяка цена, дори и това да стане през есента, когато е предвидено да стартира сезон 2020/21 във Висшата лига. „Не мисля, че от морална гледна точка е правилно сезонът да бъде анулиран. Определено трябва да се вземе предвид и ситуацията, в която се намираме в момента. Но съм на мнение, че трябва да доиграем кампанията пред празни трибуни, когато е безопасно. Всички са наясно, че няма да играем пред публика до края на този сезон. Но смятам, че ще бъде абсолютен крах за Ливърпул, ако кампанията бъде анулирана. Защото те заслужават да спечелят първенството през тази година. Смятам, че сезонът трябва да бъде доигран дори и ако играем до октомври“, каза Марк Нобъл, цитиран от ‘Hammers News’.

В днешния ден в Англия предстои среща, на която трябва да се вземат някои ключови решения за подновяването на шампионата във Висшата лига в близко бъдеще. А ето какви промени ще бъдат обсъждани на днешната среща.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички