Капитанът на Манчестър Юнайтед отличи Хари Магуайър и още 6 играчи за победата над Астън Вила


Капитанът на Манчестър Юнайтед отличи Хари Магуайър и още 6 играчи за победата над Астън Вила
Снимка: GettyImages

1272 0

Една от звездите и капитан в състава на Манчестър Юнайтед - Бруно Фернандеш, не скри задоволството си от победата над Астън Вила в неделя. Неговият тим надви съперника си у дома с 1:0, а именно той вкара единственото попадение.

Истински лидер!

Емилиано Мартинес отрази опита на Маркъс Рашфорд да бъде преодолян. Португалският полузащитник обаче взе нещата в свои ръце, откривайки резултата в 39-ата минута. Въпреки че се превърна в герой на мача, той отличи 7 свои съотборници за крайния успех.

"Виновните" за успеха

"Знаем, че ни липсваха хора поради контузии. Той (Хари Магуайър) не беше в най-доброто си състояние и влезе да ни помогне в края. Появи се в заключителните минути, за да помогне на отбора", коментира Фернандеш след последния съдийски сигнал и продължи.

"Не беше в най-добрата форма или достатъчно в кондиция, за да играе. Мислех, че Виктор (Линдельоф) беше великолепен днес и беше един от най-добрите в отбора. Също смятам, че Диого (Далот) бе възхитителен. Люк (Шоу), играейки извън поста си, беше невероятен.

Тирел (Маласия) беше много добър, а за Дейвид, както винаги, сме много щастливи да опазим мрежата си суха за него, защото знаем колко важно е за вратарите. Очевидно, останалите от тима се представиха много добре.

Можехме да отбележим още няколко гола, но те са труден отбор, срещу който да се изправиш. Добре са организирани, имат добри страни и никога не е лесно", завърши Бруно Фернандеш.

Хари Магуайър от своя страна пък е готов на крайни действия, ако в клуба останат недоволни от изявите му.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички