Тен Хаг изпраща още един играч на Юнайтед към Ал Насър, за да го събере с Роналдо


Тен Хаг изпраща още един играч на Юнайтед към Ал Насър, за да го събере с Роналдо
Снимка: Getty Images

1717 0

Защитникът на Манчестър Юнайтед Алекс Телес е изправен пред несигурно лято на "Олд Трафорд" след завръщането си под наем от Севиля. Бразилският национал претърпя период от контузия на "Естадио Рамон Санчес Писхуан", след като получи контузия в коляното преди Световното първенство през 2022 г.

От Европа към Саудитска Арабия

30-годишният футболист има само 11 старта в Ла Лига през 2022/23 г., като бившият шеф Хорхе Сампаоли го използваше, докато андалусийците се опитваха да се измъкнат от битката за изпадане.

Въпреки това Севиля няма планове да превърне сделката му под наем в постоянна, като техният статут на първокласен дивизион вече е потвърден за сезон 2023/24. Телес е готов да направи сериозен обрат в кариерата си през следващите месеци, като нито Юнайтед, нито Севиля искат да го задържат.

Според съобщения от Diario AS, бившият му съотборник Кристиано Роналдо и Ал Насър може да му предложат "изход" от Европа това лято. Отборът от Саудитска Арабия е готоа да изравни заплатата му в Юнайтед в Рияд. Друг играч, който е спряган за напускане в Хари Магуайър, като информациите, че сам иска да си тръгне от "Олд Трафорд".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички