Капитанът на Арсенал сподели, че може да е топ нападател и без спечелени трофеи


Капитанът на Арсенал сподели, че може да е топ нападател и без спечелени трофеи
Снимка: Getty Images/Gulliver

1330 0

Капитанът на Арсенал - Пиер-Емерик Обамеянг, сподели, че не му трябва да е печелил трофеи, за да бъде топ нападател. Той в момента е на първото място в листата на голмайсторите в английската Висша лига, като го дели с острието на Лестър - Джейми Варди. Двамата са с по 17 попадения.

"Аз съм нападател, така че ще защитя моята страна - не мисля, че ми трябват трофеи, за да бъда топ нападател. Няма нужда да си спечелил трофеи, но ако си, по-добре" - признава 30-годишният габонски атакуващ футболист.

Обамеянг, също така, се върна известно време назад, когато "артилеристите" отпаднаха драматично от Лига Европа след поражение от гръцкия Олимпиакос. Той все още съжалява за точно един голям пропуск в двубоя, който щеше да класира неговия тим напред. A какво заяви мениджърът на отбора - Микел Артета, относно подновяването на контракта на Обамеянг - вижте в този материал на SportLive.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички