Бивш капитан на Юнайтед крайно недоволен от любимец на "Олд Трафорд"


Бивш капитан на Юнайтед крайно недоволен от любимец на "Олд Трафорд"
Снимка: Getty Images/Guliver

1493 0

Равенството вчера (28.04) между Манчестър Юнайтед и Челси остави много въпросителни и за двата гранда. Легенда на "червените дяволи" изрази недоволството си от представянето на любимец на "Олд Трафорд" не само от дербито през изминалата вечер, но през целия сезон.

Легендата на Юнайтед Рой Кийн не остана длъжен на Маркъс Рашфорд след поредното му слабо представяне този сезон. Той бе категоричен, че е доста разочарован от играта му.

"Искам да видя повече кураж от него. Не видяхме това достатъчно през сезона, липсва му и постоянство, смятам, че не тренира здраво и като че ли е загубил смелостта да се опитва да се надиграва 1 на 1", заяви Кийн в ефира на "SkySports".

"Вече е на 24 години, от него се изисква да показва зрялост и да води отбора в трудните моменти. Всеки път, като го видя, той е засмян и усмихнат. Това въобще не ми се нрави. Да, нека се усмихва, щом направи нещо значимо, но до момента не съм видял такова. Смятам, че днес игра като дете", завърши бившият капитан на "червените дяволи".

Определено британецът не се радва на най-добрия си сезон. В 25 участия младокът има едва 4 гола. Наскоро дори се появи информация, че Арсенал и Барселона ще се опитат да го привлекат в редиците си това лято. Ръководството на "червените дяволи" определено ще разгледа опциите, ако не види прогрес в играта на Рашфорд в оставащите няколко мача до края.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Временният мениджър на Юнайтед Ралф Рангник даде информация за бъдещето си.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички