ВИДЕО: Как 10-годишният Фил Фодън критикува Марио Балотели за лошото му поведение


ВИДЕО: Как 10-годишният Фил Фодън критикува Марио Балотели за лошото му поведение
Снимка: Getty Images, колаж на SportLive

4321 0

Младата звезда на Манчестър Сити Фил Фодън не е бил очарован от характера на бившия нападател на "небесносините" Марио Балотели. В мрежата обикаля видео, на което 10-годишният Фодън коментира какво мисли за италианския стрелец.

Фодън е в компанията на своите връстници и съотборници в академията на Манчестър Сити, като са "хванати" от италиански журналист, който ги пита какво е мнението им за Балотели. Фодън е искрен: "Той е добър футболист, но има лошо държание извън терена."

По време на престоя си в Манчестър Сити Марио Балотели многократно се въвличаше в различни проблемни ситуации. Още в първите си дни на "Етихад" през 2010-а той катастрофира с колата си. Веднъж той хвърли стреличка по играч от академията като шега, за което бе санкциониран от клуба.

Ден преди знаменитата победа над Манчестър Юнайтед с 6:1 Балотели и негови приятели запалиха фойерверки в къщата му, които възпламениха банята му. На следващия ден той вкара във вратата на "дяволите" и показа фланелката с емблематичния надпис: "Защо винаги аз?".

Преди време в мрежата се завъртя и ВИДЕО как Мартин Петров извежда 7-годишния Фил Фодън за ръка преди мач на Манчестър Сити.

Content made on Kapwing

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички