Какво се случва? Ас на Манчестър Юнайтед си тръгна от тренировка след само 4 минути (СНИМКА)


Какво се случва? Ас на Манчестър Юнайтед си тръгна от тренировка след само 4 минути (СНИМКА)
Снимка: Getty Images

14307 0

Дългогодишният нападател на Манчестър Юнайтед - Антони Марсиал, си тръгна от тренировки с отбора, само 4 минути, след като пристигна на игрището.

Ерик тен Хаг и неговите възпитаници провеждат занимания, готвейки се за предстоящия двубой с Брайтън. "Чайките" гостуват на "Олд Трафорд" в събота (16-и септември) от 17:00 часа българско време.

"Daily Mail" съобщава, че таранът е напуснал базата в Карингтън вторник сутрин. Той е бил забелязан да пристига със своя Мерцедес в 8:55 часа, но още в 8:59 ч. се насочил към изхода.

Скандал, трансфер или?

Все още не е ясна причината за действията на французина, който наскоро се възстанови от контузия. 27-годишният състезател пропусна цялата предсезонна подготовка на отбора и се завърна на старта на новата кампания. Оттогава той взе участие във всичките 3 срещи на тима.

Не стихват обаче спекулациите за неговото бъдеще. Съвсем наскоро клубът се подсили с Расмус Хойлуд, когото мнозина считат за заместник на нападателя сред стартовите 11 на Тен Хаг.

По време на летния трансферен прозорец Манчестър Юнайтед бе отворен към оферти за своя играч. До сделка обаче така и не се стигна, а от договора му остава година.

Кандидати все пак не липсват.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички