Нападател бе заменен рано от Тен Хаг: Последвалото не се хареса на феновете на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)


Нападател бе заменен рано от Тен Хаг: Последвалото не се хареса на феновете на Манчестър Юнайтед (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

2877 0

Манчестър Юнайтед записа важен успех с 1:0 над Борнемут и след равенството на Ливърпул вече има три точки преднина и мач по-малко пред големия съперник в борбата за топ 4. Иначе казано - "червените дяволи" се нуждаят от точка, за да си гарантират участие в Шампионска лига догодина.

Единственият гол в мача бе дело на дефанзивния полузащитник на отбора Каземиро, който се разписа по атрактивен начин. Нападателят на Юнайтед в този двубой - Антони Марсиал, далеч не впечатли с изявите си.

Това провокира мениджъра на отбора Ерик тен Хаг да го замени още в 57-ата минута. Тогава вместо него в игра се появи Ваут Вегхорст. Решението за толкова ранна смяна пък не бе прието особено добре от французина.

Той бе видимо недоволен, като се съобщава, че директно се е насочил към тунела и не е останал да подкрепи съотборниците си и да догледа края. Можете да видите ситуацията чрез кадрите по-долу в материала.

Тази му постъпка пък никак не се хареса на привържениците на отбора. Предстои да разберем дали ще има реакция и от Тен Хаг, който не допуска подобни своеволия без обоснована причина. Със сигурност обаче той ще бъде доволен от Каземиро, който "избухна" с красив гол като типичен нападател (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички