"Какво не е наред с него?": Легенда на Челси отново повдигна въпроса за Ромелу Лукаку


"Какво не е наред с него?": Легенда на Челси отново повдигна въпроса за Ромелу Лукаку
Снимка: Getty Images

1162 0

Бившият полузащитник Джо Коул постави под въпрос решението на бившия си клуб Челси да остави Ромелу Лукаку да напусне на фона на проблемите им пред отбелязването на гол след загубата с 0:2 от Брентфорд в събота (28 октомври). Освен това, той смело заяви, че има нещо фундаментално нередно с лондончани.

Челси избра да даде под наем Ромелу Лукаку на Рома през лятото, след като трансферът му за 97 милиона през 2021 година от Интер се провали. Белгиецът вече има осем гола в 10 изяви за "вълците", а Коул още не може да си обясни решението на "сините".

"Проблемът на Челси е ясен - не можем да бележим голове. На Лукаку му бе показана вратата, но той не спира да вкарва в Рома. Правеше го в Интер, Евертън, Юнайте и Уест Бромич, но не и в Челси. Не разбирам - какво не е наред с него?", категоричен бе Коул за "TNT Sports".

Цялостно прогресът при Челси е ясен. Под ръководството на Почетино "сините" успяват да движат топката много добре по терена, но така и не съумяват да вкарат топката в противниковата врата, въпреки че се сдобиха с Николас Джаксън от Виляреал през лятото.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Ла Лига е на "милиарди години" от Висшата лига.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички