"Това е заради онези з@$№€ци!": Голмайстор на Юнайтед с брутална история за гневния Фъргюсън


"Това е заради онези з@$№€ци!": Голмайстор на Юнайтед с брутална история за гневния Фъргюсън
Снимка: Getty Images / Guliver

3227 0

През цялата си бляскава мениджърска кариера сър Алекс Фъргюсън беше известен със своя безскрупулен стил на ръководене и изключително високи стандарти. Изискванията на шотландеца така и не са паднали дори през последния му сезон като наставник на Манчестър  Юнайтед, а това стана ясно след брутална история, разказана от Робин ван Перси.

Безмилостният Фъргюсън

През сезон 2012/13 Юнайтед беше много пред всички останали на първото място във Висшата лига, но след като преднината им от 15 точки беше намалена на 12 на фона на поражение срещу Сити, мениджърът не е останал доволен, когато двама от играчите му са излезли да купонясват след дербито.

"Двама от футболистите излязоха след тази загуба. В деня след мача той пусна снимки на двамата играчи в съблекалнята по време на тяхната вечер. Той каза на целия отбор: "Добре, момчета, ако не спечелим шампионата, знайте, че това е заради онези двама з@$№€ци, които избраха да излязат", споделя Ван Перси за "SoFoot".

Нидерландецът споделя още, че не може да назове имената на двамата въпросни футболисти на "дяволите", но му е станало ясно, че шега със сър Алекс не бива и то още в първия му сезон на "Олд Трафорд".

В крайна сметка, Юнайтед успява да спечели титлата през сезон 2012/13. Историята на Ван Перси обаче е поредната, която доказва, че шотландският специалист е бил напълно безксрупулен, щом стане въпрос за уронване на престижа по какъвто и да е било начин на клуба.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Звезда на Юнайтед не скри разочарованието си от Ерик тен Хаг.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички