Челси впечатли само с игра във второ поредно разочароващо за "сините" лондонско дерби (ВИДЕО)


Челси впечатли само с игра във второ поредно разочароващо за "сините" лондонско дерби (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

488 0

Съботният ден от десетия кръг на английската Висша лига започна с познатото като "новото дерби на Западен Лондон" между Челси и Брентфорд на "Стамфорд Бридж". "Сините" бяха сломени от "пчеличките" у дома с минималното 0:2 и разочароваха във второ поредно столично дерби след равенството 2:2 с Арсенал през изминалия кръг.

Първото попадение в срещата бе отбелязано от Ийтън Пинок малко след почивката в 58-ата минута. Той посрещна подаване с глава на Брайън Мбеумо, възползва се от грешка в защитата на домакините и вкара топката във вратата на Робърт Санчес.

Крайното 2:0 бе оформено от Мбеумо в самия край на мача. Роберт Санчес се присъедини към съотборниците си в противниковото наказателно поле при корнер дълбоко в добавеното време и остави вратата си празна. При ответната контраатака топката бе предоставена на Мбеумо, който оформи крайния резултат в Западен Лондон.

Цялостно Челси стоя много добре на терена и доминираше през по-голямата част. "Сините" показаха страхотно движение на топката между линиите, но стигаха до наказателното поле и там креативността веднага се загубваше. 

Челси продължава да е на 11-ото място с 12 точки в актива си, а на първи ноември му предстои мач с Блекбърн за Карабао Къп. Брентфорд е десети с 13 пункта и на 4 ноември ще мери сили с Уест Хям.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички