Какво направи Пеп?! Поиска от играчи на Ливърпул да се радват на гол на Сити (ВИДЕО)


Какво направи Пеп?! Поиска от играчи на Ливърпул да се радват на гол на Сити (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

3536 0

Английският шампион Манчестър Сити продължава гонитбата с лидера във временното подреждане Арсенал. "Гражданите" взеха много трудното си изпитание срещу Ливърпул, като категорично надиграха опонента си и заслужено спечелиха с 4:1.

Любопитното е, че мърсисайдци поведоха в резултата след по-малко от 20 минути игра. Мохамед Салах се разписа, но само 10 минути след това равенството бе възстановено чрез нападателя на Сити Хулиан Алварес.

Именно след неговия гол се стигна до любопитна ситуация. Мениджърът на шампионите от Сити Пеп Гуардиола бе много радостен от бързия отговор на тима му. Той показа това и точно пред лицето на някои от резервите на Юрген Клоп.

Гуардиола поиска да се поздрави с Костас Цимикас и дори го задържа известно време. Гъркът обаче запази спокойствие и подмина случката. След него минаваше и Артур, който дори подаде и стисна ръка на Гуардиола.

Анализаторът за BT Sport и легенда на Манчестър Юнайтед Рио Фърдинанд коментира ситуацията: "Това отпразнуване? Не знам как Цимикас не изблъска противниковия мениджър Пеп Гуардиола встрани от пътя му".

Можете да видите случилото се чрез видеото по-долу в материала. Вижте и как Манчестър Сити обърна и разби Ливърпул (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички