Как реагираха в Брайтън на цирковете на желаещия да отиде в Челси или Арсенал Мойсес Кайседо?


Как реагираха в Брайтън на цирковете на желаещия да отиде в Челси или Арсенал Мойсес Кайседо?
Снимка: GettyImages

2171 0

Защитникът на Брайтън - Люис Дънк, разкри ситуацията около създалия проблеми в клуба в желанието си да напусне Мойсес Кайседо. Той разкри, че ръководството на тима е отказало всички оферти през януари.

Интересът към 21-годишния полузащитник по време на зимния трансферен прозорец бе изключително сериозен. Грандове като Арсенал и Челси желаеха да го привлекат в редиците си, докато "чайките" правиха всичко по силите си да го задържат.

Примамливите оферти от 60 млн. паунда не изкушиха клуба, но голямата възможност и обещани условия направиха това с играча. Младият халф започна да създава проблеми на отбора, след като отказа да се яви на последните тренировки на тима. Дънк от своя страна разкри, че разбира случващото се.

"Очевидно беше трудна ситуация за него, тези неща се случват във футбола. Не е първият, нито последният път, в който на играчи им минават подобни неща през главите. Той е младо момче и ние сме до него. Страхотен е и видимо е фантастичен играч", коментира бранителят пред "talkSPORT" и продължи.

"Кой знае колко дълго ще го имаме. Радваме се, че ще е с нас поне до края на сезона, надяваме се и по-дълго. Мисля, че е страхотно, че клубът стои зад думата си. През годините продавахме играчи на по-големите клубове, но мисля, че е много хубаво да покажем, че искаме да го задържим", допълни още той.

Ето кой е третият гранд, желаещ подписа на Кайседо

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички