Кайл Уокър парафира нов договор с Манчестър Сити до 2026 година


Кайл Уокър парафира нов договор с Манчестър Сити до 2026 година
Снимка: Getty Images

937 0

Манчестър Сити официално удължи договора на своя краен бранител Кайл Уокър до края на сезон 2025/26, похвалиха се от клуба на своя уебсайт и в социалните мрежи днес (14 септември).

Уокър ще радва още феновете на "гражданите"

По време на летния трансферен прозорец се спекулираше много, че английският национал ще си тръгне от "Етихад", тъй като не се разбира особено добре с мениджъра Хосеп Гуардиола. В крайна сметка това твърдение бе "унищожено" с подписването на новия контракт.

С акостирането си на "Етихад" през лятото на 2017-а година Уокър се превърна в един от най-добрите десни защитници в света. Той премина в Сити от отбора на Тотнъм и може да се похвали с 5 златни медала във Висшата лига, както и с успеха в Шампионска лига през изминалия сезон в Истанбул, а общо е спечелил 13 трофея с клуба.

"Развълнуван съм да подпиша нов договор. Бъдещето ми е свързано с Манчестър Сити и това е най-доброто нещо за мен. Наслаждавах се на всеки един момент от последните шест години в този фантастичен клуб. Имам невероятен треньор, страхотни съотборници и щаб, а нашите фенове са най-добрите. Чувствам се подкрепен на всяко едно ниво", бяха първите думи на Уокър след подписването на новия договор.

Британецът има 260 мача във всички турнири за Сити, в които е отбелязал 6 попадения и е допринесъл с 18 асистенции.

ВИЖТЕ ОЩЕ: "Машината" на Пеп Гуардиола има много слабо място.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички