"Не, благодаря": Арабите харесаха суперзвезда на Манчестър Сити, той ги отпрати


"Не, благодаря": Арабите харесаха суперзвезда на Манчестър Сити, той ги отпрати
Снимка: GettyImages

1648 0

Една от най-големите звезди в редиците на европейския клубен шампион Манчестър Сити - Кевин де Бройне, е получил изкушаващо предложение от Саудитска Арабия по време на летния трансферен прозорец.

"Не, благодаря"!

Това съобщава експертът по футболни сделки Фабрицио Романо. От информацията става ясно, че белгийският централен полузащитник е бил обект на сериозен интерес от страна на арабите.

Редица клубове опитали да го примамят през лятото след триумфа на "гражданите" в Шампионска лига. Той обаче отговорил с категоричното "Не, благодаря" на запитванията от Близкия Изток. 32-годишният състезател заявил, че иска да печели още трофеи с отбора на своето сърце.

Де Бройне на "Етихад"

Един от най-добрите халфове на новото време се превърна в същинска легенда на Манчестър Сити след пристигането си в отбора през лятото на 2015-а година. Оттогава белгиецът има на сметката си изиграни 358 мача във всички турнири, в които записва 96 гола и 153 асистенции.

През изминалия сезон той отбеляза 10 попадения и подаде за други 31 в 49 срещи, помагайки на "гражданите" да осъществят исторически требъл, печелейки Шампионска лига, Висшата лига и ФА Къп.

В момента Де Бройне се възстановява от контузия. Колко дълго ще отсъства той за Сити?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички