Проблемите за Тотнъм и Моуриньо може да се задълбочат


Проблемите за Тотнъм и Моуриньо може да се задълбочат
Снимка: Getty Images/Guliver

1457 0

Отборът на Тотнъм не се намира в най-доброто си положение в последните няколко седмици. След добрия старт при назначението на Жозе Моуриньо, сега нещата за „шпорите“ не изглеждат толкова розови.

Спърс записаха едва една победа в периода около коледните и новогодишните празници, като отборът допусна две поражения в четирите си срещи в последните дни. Загубата от Саутхемптън във вчерашния ден обаче може да се окаже доста по-тежка за Тотнъм. Във вчерашния двубой голмайсторът на „шпорите“ Хари Кейн получи травма и е възможно да отсъства известно време от терените. Английският национал получи разтежение на сухожилието в средата на втората част и трябваше да напусне терена принудително.

Треньорът на Тотнъм Жозе Моуриньо коментира състоянието на своя нападател след срещата. "Това никога не е приятна новина. Дали има разкъсване? Дали е малко? Дали е просто спазъм? В момента не мога да ви кажа. Хари не е машина. И той има нужда от почивка" каза португалският мениджър.

Отсъствието на Хари Кейн може да е много лоша новина за Тотнъм, след като отборът играе срещу Ливърпул в следващия кръг от Висшата лига. А ето кой футболист на Тотнъм може да се присъедини към Интер още през зимата.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички