Жозе Моуриньо на прага на уволнението: Не съм треньорът, който бях


Жозе Моуриньо на прага на уволнението: Не съм треньорът, който бях
Снимка: Getty Images/Guliver

598 0

След като преди едва няколко седмици Тотнъм бе първи във Висшата лига, сега "шпорите" влязоха в доста тежка ситуация, което накара медиите да спекулират с бъдещето на Жозе Моуриньо. На Острова вярват, че при провали в следващите няколко мача най-вероятно ще се стигне до уволнението на португалеца. Той обаче остава спокоен и признава, че това се дължи на факта, че не е същият треньор, който е бил преди.

"Благодаря на Господ, че не съм треньорът, който бях. Вероятно нямаше да съм толкова спокоен, уверен и да контролирам емоциите си. Понякога през кариерата си съм имал проблеми, но не заради резултатите. Както знаете, не съм имал много лоши серии от мачове.

Ден след ден проблемите се случваха много пъти и преди реагирах по много по-емоционален начин. Като пример - напуснах Челси, когато бях шампион. Може би годините и опитът те карат да осъзнаеш, че сме по-добре подготвени да се справяме с негативните моменти. Спокоен съм, контролирам емоцитие си. Моята същност не се променя. Ако загубя мач, разбира се, че не съм щастлив, но зрялостта помага.

Чувствам се много уверен и вярвам, че ще се подобрим и че ще остана в историята на Тотнъм поради добрите причини, а не заради лошите" - призна португалският мениджър. А дори вече има и фаворит за поста на Моуриньо в Тотнъм - ето кой.

Етикети:
Sportlive.bg

Още по темата


Timeout


виж всички
Реклама

Избрано от Бокс


Светът вече уважава Кубрат, но у нас не му позволихме да празнува

През седмицата, която отмина, българите правеха най-активно две неща, по-активно и от дезинфекцирането....

Реклама

Най-четени новини


виж всички
Реклама