Жоао Кансело изуми: Нападна Манчестър Сити и обвини Гуардиола в лъжа


Жоао Кансело изуми: Нападна Манчестър Сити и обвини Гуардиола в лъжа
Снимка: Getty Images

3120 0

Защитникът на Барселона - Жоао Кансело, обвини мениджъра на Манчестър Сити - Хосеп Гуардиола, в лъжа. Португалецът играе при каталунците под наем от английския гранд.

За какво "излъга" Пеп?

Кансело бе запитан от португалския портал "A Bola" как е реагирал на публичните критики от страна на Гуардиола, че е недоволен от играта на съотборниците си Рико Люис и Нейтън Аке.

"Хората ще запомнят това, защото думата на Гуардиола повече тежи", жали той

"Това е лъжа! Никога не съм бил лош партньор за тях. Можете да попитате Аке и Рико. Никакъв комплекс за превъзходство или малоценност нямам към тях, но това е мнението на старши треньора", отсече бранителят.

Атака и към Сити, чиято собственост е

Запитан дали е разстроен от публичното изявление на Гуардиола, Кансело каза: "Да, защото не е вярно. Мисля, че Ман Сити бяха малко неблагодарни към мен, когато това беше казано, защото бях много важен играч, когато играех там".

"Никога не съм се отказвал от своята привързаност към клуба, към феновете, дадох всичко от себе си. Спомням си, когато бях нападнат и ограбен, а на следващия ден играх на "Емирейтс" срещу Арсенал. Това са неща, които не се забравят. Оставих жена ми и дъщеря ми сами вкъщи и уплашени", продължи защитникът.

"Хората ще запомнят всичко това, само защото г-н Гуардиола има много повече власт от мен, когато каже нещо. Предпочитам да запазя всичко за себе си. Предпочитам да бъда уверен, че казвам истината, чувствам удовлетворение от това, което правя. Аз съм открит човек, никога не лъжа", завърши той. Тези дни босът на Барселона каза искат ли да задържат Кансело и Жоао Феликс. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички