Жоан Лапорта обяви искат ли да задържат Кансело и Феликс и колко нови ще вземат


Жоан Лапорта обяви искат ли да задържат Кансело и Феликс и колко нови ще вземат
Снимка: GettyImages

1234 0

Президентът на Барселона - Жоан Лапорта, отговори на въпрос за Жоао Кансело и Жоао Феликс. Той бе запитан дали двамата португалци ще останат в каталунския клуб. И нападателят, и защитникът играят в испанския гранд под наем съответно от Атлетико (Мадрид) и Манчестър Сити.

За Кансело и Феликс

"Мисля, че те ще продължат (да играят за Барселона, бел.ред.). Надявам се, че Атлетико няма да възрази Жоао Феликс да остане при нас. Мисля, че Сити също няма да възрази", сподели Лапорта, цитиран от "Mundo Deportivo".

Максимум двама нови ще вземат каталунците през лятото

"Имаме агент, който работи по този въпрос - Жорже Мендеш. Той знае за нашето намерение да продължим да работим с тези играчи. Към момента не мога да конкретизирам, защото много неща ще зависят от поисканите суми", допълни клубният бос.

За летните входящи трансфери

Той бе запитан и дали Барселона възнамерява да прави гръмки входящи трансфери през идващото лято. По думите му "блаугранас" ще се подсилят най-много с двама играчи.

"Не трябва да се бърка медиен играч с този, който се вписва добре в екипа. Необходимо е да се поставят приоритети. Ще има едно-две попълнения в състава, които ще подсилят отбора.

Не виждам нужда да инвестираме в играчи, които биха могли да развалят това, което изграждаме, а именно балансиран отбор", завърши юристът по образование. А ето какво каза Лапорта за бъдещето на Шави Ернандес

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички