Кансело: Веднъж Пепе ми каза, че съм играч за Реал Мадрид, отговорих му, че...


Кансело: Веднъж Пепе ми каза, че съм играч за Реал Мадрид, отговорих му, че...
Снимка: GettyImages

8783 0

Защитникът на Барселона - Жоао Кансело, разказа, че сънародникът му Пепе веднъж му е казал, че е играч за Реал Мадрид. Ветеранът игра за "кралете" в периода 2007-2017 година.

Какво отговори Кансело на Пепе?

"Веднъж Пепе ми каза, че съм играч за Реал Мадрид, на което отговорих, че съм играч за Барселона. Намираме се там, където винаги съм искал да бъда. Щастлив съм да играя за Барселона - това е клубът, в който винаги съм искал да се окажа. След Бенфика това е клубът, който винаги ми е харесвал", призна Кансело пред журналиста Фабрицио Романо.

Защитникът вече не е обиден на Хосеп Гуардиола

Жоао вече не е обиден на Хосеп Гуардиола

Португалецът сподели и че не изключва след престоя си на "Камп ноу" да се завърне в Манчестър Сити. Той играе за каталунците под наем от английския шампион до края на сезона. Кансело напусна "гражданите" след конфликт с мениджъра Хосеп Гуардиола, но твърди, че вече е загърбил това.

"Определено не съм обиден на Гуардиола. Това е цикъл във футбола. Той е човек със силен характер. Има неща, които ни накараха да се разделим. Позициите ни бяха различни. Много съм щастлив в Барселона, а той остава най-добрият треньор в света. Животът продължава", каза бранителят. По-рано Кансело изказа мнение, което няма да се хареса на Шави. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички