Часове след новината за Тотнъм: Коронавирусът влезе и в съблекалнята на Челси!


Часове след новината за Тотнъм: Коронавирусът влезе и в съблекалнята на Челси!
Снимка: Getty Images

2182 0

Няма и 24 часа след завръщането си към тренировки с Челси, хърватският полузащитник Матео Ковачич бе принуден да се самоизолира, след като даде положителен тест за коронавирус! Новината бе съобщена от старши треньора на отбора Томас Тухел, който даде пресконференция преди мача на "сините" в Шампионска лига (гостуване на Зенит) в сряда. 

Ковачич пропусна осем срещи на своя тим заради контузия в бедрото и според някои журналисти на Острова е бил гласен за титуляр в мача срещу Лийдс през идния уикенд.

"Матео тренираше снощи с голяма усмивка на лицето си и за мен беше огромно удоволствие да мога да разчитам отново на него. За съжаление днес даде положителен тест за Ковид-19 и ще бъде аут за няколко дена. Разочарованието е огромно както за него, така и за нас", не скри Тухел.

Отделно от това, немският специалист заяви, че Жоржиньо и Н'голо Канте все още не са се възстановили от травмите си и няма да пътуват до Русия за сблъсъка със Зенит. 

По-рано днес медиите в Англия разпространиха новината, че в друг столичен клуб - Тотнъм, също са отчетени позитивни случаи на коронавирус!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички