Ядове за Манчестър Юнайтед: Необичаен за футбола проблем вади Джейдън Санчо от игра до края на сезон 2021/22


Ядове за Манчестър Юнайтед: Необичаен за футбола проблем вади Джейдън Санчо от игра до края на сезон 2021/22
Снимка: Getty Images

7351 0

Временният наставник на Манчестър Юнайтед - Ралф Рангник, призна на пресконференция преди мача с Брентфорд (2 май, 22:00 часа), че офанзивният играч Джейдън Санчо, може би, няма да играе повече през сезон 2021/22.

22-годишният футболист бе започнал да намира добрата си форма на "Олд Трафорд", но се оказва, че тонзилит (възпаление на сливиците) го е извадило от сметките на треньора за сблъсъка с Челси, който се състоя на 28 април.

"Със сигурност Джейдън няма да играе срещу Брентфорд, а вероятно е аут и до края на сезона... Той е с възпалени сливици и имаше висока температура - точно затова не игра срещу Челси", разкри Рангник и добави:

"Надявам се, че възпалението ще спре, но ако се наложи да му бъдат премахнати сливиците, това може да се случи след края на сезона".

*През кампания 2021/22 Джейдън Санчо е изиграл общо 38 мача за "червените дяволи", макар и в голяма част от тях да се е появявал като резерва. Младокът има 5 гола и 3 асистенции за 2 482 минути по терените на Острова и в Шампионска лига

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички