Изненадващо име сменя Давид де Хеа в Манчестър Юнайтед, ако стражът продължи да отказва нов договор?


Изненадващо име сменя Давид де Хеа в Манчестър Юнайтед, ако стражът продължи да отказва нов договор?
Снимка: Getty Images

6750 0

Медиите в Англия съобщават за интерес от страна на Манчестър Юнайтед към любопитно име, което да застане под рамката на вратата, ако Давид де Хеа продължава да спори за новия си договор.

"Blick" съобщава, че английският гранд се оглежда в стража на Борусия Дортмунд - Грегор Кобел, при евентуален неуспех с подновяването на контракта на именития испанец.

Кобел в Борусия

25-годишният швейцарец е твърд титуляр на "Сигнал Идуна Парк" след пристигането си от Щутгарт през 2021-ва година за сумата от 12 милиона паунда. Към момента той е една от основните фигури, държащи Дортмунд в битката за Бундеслигата с 8 чисти мрежи от 18 мача за първенство до момента.

Кобел блести с бързите си рефлекци и обхват на ръцете. Той представи и страната си на Световното първенство в Катар. Манчестър Юнайтед вижда в него идеалната алтернатива на Де Хеа.

Сагата с Де Хеа

Испанският вратар е в заключителните 3 месеца от договора си. До момента той отхвърли първата оферта за подновяването на контракта му, а причината за това е, че параметрите по него не са го удовлетворили. Въпреки това, се твърди, че и двете страни за заинтересовани да продължат заедно.

Германците не мислят по същия начин!

Дортмунд от своя страна са решени да задържат стража си. Клубът ще предложи нов договор на футболиста, докато сегашният му изтича чак през лятото на 2026-а година. Твърди се, че той иска поне да утрои заплатата си от 35 000 паунда седмично. Ако не се стигне до споразумение, германският гранд ще иска между 35 и 44 милиона паунда за правата му. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички