Изненадващ отбор връща Шурле във Висшата лига


Изненадващ отбор връща Шурле във Висшата лига
Снимка: Getty Images/Guliver

1862 0

"Sky Sports" информира днес, че звездата на немския Борусия Дортмунд Андре Шурле е на крачка от това да се завърне във Висшата лига. Според изданието новакъв в най-силното първенство Фулъм е дал своята оферта за атакуващия футболист, като по всяка вероятност тя ще бъде приета.

27-годишният немски национал имаше доста "цветна" кариера, в която смени доста отбори и показа силни и слаби игри. Той стартира в Майнц, след което бе купен от Байер Леверкузен преди английският гигант Челси да плати 21 милиона евро за Шурле през 2013 година.

Откриващият сезон на футболиста в Лондон е повече от добър, като той записва 8 гола и 2 асистенции в 30 мача от първенството, което му помага и да си гарантира място в тима на Германия за Мондиал 2014. След като печели и златните медали с родината си, Шурле се връща на "Стамфорд Бридж", но разочарова с играта си и през януари 2015 година е продаден на Волфсбург. 

Следва нов впечатляващ сезон с екипа на "вълците" и през лятото на 2016 година Борусия Дортмунд чупи трансферния си рекорд, за да доведе германеца на "Сигнал Идуна Парк". Следват нови мъки за играча и той играе в едва 19 срещи за два сезона, като 11 от тях са през последната кампания в Бундеслигата. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички