Букмейкърите в Англия се побъркаха след залозите за следващ шампион на Висшата лига


Букмейкърите в Англия се побъркаха след залозите за следващ шампион на Висшата лига
Снимка: Gulliver/GettyImages

4179 0

Кой ще е новият шампион на Висшата лига на Англия? По-малко от три седмици остават до началото на сезон 2018/2019. Първата среща е насрочена за 10 август, като Манчестър Юнайтед и Лестър ще открият сезона на Острова. През миналата година Манчестър Сити, воден от Хосеп Гуардиола, стигна до златните медали с куп рекорди в най-интересното първенство на планетата.

Букмейкърите в Англия от известно време вече приемат залози за това кой ще бъде новият шампион на страната. Очаквано фаворити са именно "гражданите", които не се разделиха с нито една от звездите си и дори привлякоха ново класно попълнение в лицето на Рияд Марез. Втори в тази класация са Ливърпул, които също взеха няколко класни попълнения, а трети е тимът на "червените дяволи".

На Острова обаче букитата са се "видяли в чудо" след като изчислили според феновете кой ще е новият шампион на страната. Към момента 40% от залозите са за играчите на Юрген Клоп, а втори е отборът воден от Унай Емери с 12%. Изненадата идва в този момент, когато става ясно, че едва 3% са заложили парите си на лондонския Челси, докато 4% вярват, че Уулвърхямптън може да бъде новият Лестър и да шокира футболния свят. По-напред в залозите на запалянковците от Челси е и тимът, който Мануел Пелегрини ще изведе през идния сезон - Уест Хям, които имат доверието на 5% от заложилите. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички