Сане посочи любопитен отбор като най-голямата заплаха за Сити


Сане посочи любопитен отбор като най-голямата заплаха за Сити
Снимка: Getty Images/Guliver

1797 0

Звездата на Манчестър Сити - Лерой Сане, направи любопитно изказване относно предстоящия сезон във Висшата лига. Той е на мнение, че най-голямата конкуренция на шампионите ще бъде Челси, който през миналия сезон остана извън топ 4. 

Сане смята, че пристигането на Маурицио Сари ще промени изцяло лондончани и ще представляват голяма заплаха. "Челси ще е най-голямата заплаха, защото привлякоха наистина много добър треньор. Ако сте гледали Наполи през миналия сезон, сте забелязали колко добри бяха. Наистина страдахме срещу тях. Челси ще има нужда от време, за да свикне с тактиката, но ще е много тежко срещу тях. Ливърпул също е заплаха, привлякоха наистина добри играчи и може да са истинска сила през сезона", заяви Сане.

Относно това, че не бе повикан за Световното първенство по футбол: "Гледам напред, това ме мотивира още повече. Все още искам да играя за Германия на Световно и ще работя още по-усилено. Разбира се, че се разочаровах, но опитах да го оставя зад себе си, колкото може по-бързо. Вече съм съсредоточен изцяло върху подготовката и отбора".

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички