Изненадата е ФАКТ: Ливърпул взе под наем бившия футболист на Барселона Артур Мело


Изненадата е ФАКТ: Ливърпул взе под наем бившия футболист на Барселона Артур Мело
Снимка: Getty Images

3807 0

В последния ден от трансферния пазар в големите първенства на Европа, Ливърпул си осигури нов полузащитник, макар и само под наем до края на сезон 2022/23!

Спортният журналист Фабрицио Романо написа в профила си в социалната мрежа "Twitter", че ръководството на мърсисайдци се е разбрало с колегите си от Ювентус за привличането на Артур Мело!

Романо използва марковата си реплика "Here we go", която е сигурен знак, че съвсем скоро ще има и официално потвърждение на новината от страна на двата клуба.

Италианецът допълва, че бразилецът, който в момента лети към Острова, за да премине медицински прегледи, ще играе на "Анфийлд" до края на настоящата кампания, а в контракта му няма да има клауза за пълно откупуване на правата.

26-годишният Артур е дефанзивен полузащитник, чието име нашумя през лятото на 2018 година, когато осъществи трансфер от Гремио в Барселона. Той се отчете със 72 мача на "Камп Ноу", в които вкара 4 гола и раздаде 6 асистенции, но каталунците бързо му се наситиха и го продадоха на "старата госпожа" преди 24 месеца. Договорът му в Торино е до 30 юни 2025 година.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ - Официално: Манчестър Сити обяви входящ трансфер от Борусия Дортмунд!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички