Бивш италиански национал избухна: Арогантен Ливърпул, играчите му заслужаваха 10 мача наказание


Бивш италиански национал избухна: Арогантен Ливърпул, играчите му заслужаваха 10 мача наказание
Снимка: Getty Images

11592 0

Ливърпул играе по арогантен начин и е късметлия, че играчите му не са получили по 10 мача наказание за опасните нарушения срещу Тотнъм - това мисли бившият италиански национал Марко Тардели, който има над 80 двубоя за "Скуадра адзура".

Припомняме, че съставът на Юрген Клоп завърши при равенство 2:2 срещу Тотнъм. Анди Робъртсън бе изгонен с директен червен картон през второто полувреме, но тимът имаше сериозни претенции, тъй като Хари Кейн не бе изгонен за според мнозина по-грубо нарушение.

"Чувам хората да казват, че Ливърпул не може да бъде надигран, но това не важи за никой отбор, особено срещу Интер. Ливърпул има добра връзка със съдиите. Фаловете, които играчите на Ливърпул правиха срещу Тотнъм... те биха получили наказания от по 10 мача, ако бяха в Италия.

Освен това Ливърпул е арогантен заради начина, по който играе. Там са наясно с това колко са силни и с това, че се ползват с протекции от съдиите, наслаждават се на това" - заяви Тардели. Междувременно се готви сериозен трансфер в европейския футбол, след като Ливърпул среща исканата цена от Барселона за защитник.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички