Историята на баща и син, които се опитват да "хванат" Кристиано Роналдо


Историята на баща и син, които се опитват да "хванат" Кристиано Роналдо
Снимка: Getty Images

4122 0

Невинаги късметът е на наша страна. Това се отнася до голяма степен за баща и син в Англия, които са платили над 3000 паунда, за да могат да се насладят на играта на Кристиано Роналдо на живо. Само че плановете им се объркват жестоко.

43-годишният Крис Бруум и 12-годишният му син Зак са били на три различни срещи на 5-кратния носител на „Златната топка“, но и в трите мача португалецът не е взима участие.

През 2020 година двамата са пътували да наблюдават Роналдо с екипа на Ювентус в Торино само за да разберат, че легендарният футболист е поискал почивка и отсъства от състава на „бианконерите“. Цялото това изживяване е струвало на Крис близо 1500 паунда, така разочарованието със сигурност е било голямо.

След като научават, че Кристиано ще се завърне в Англия, двамата решават отново да посетят негов мач. Крис купува билети за Манчестърското дерби, а Зак е нямал търпение да види един от своите любими футболисти. За тяхно съжаление обаче, малко преди началото на сблъсъка между Сити и Юнайтед се съобщава, че Роналдо е получил разтежение в бедрото и няма да бъде на линия за последвалия разгром с 4:1 над отбора му.

Стара сентенция гласи „Третият път е на късмет“ - на това са се надявали бащата и синът за сблъсъка миналта седмица с Лестър. Лошият късмет обаче е последвал отново, след като Ралф Рангник заявява, че Роналдо ще отсъства поради симптоми на настинка. Изглежда, че Крис и Зак наистина не могат да счупят каръка.

Въпреки „отслабналата“ си банкова сметка Крис е категоричен, че ще сбъдне мечтата на своя син и ще го заведе на мач на неговия фаворит.

Междувременно докато двамата се опитват да „хванат“ португалеца, ето какво каза звезда на крикета за него.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички