"Ако един ден се събудя като Роналдо, ще сканирам мозъка си!"


"Ако един ден се събудя като Роналдо, ще сканирам мозъка си!"
Снимка: Getty Images

2759 0

Звездата в крикета - Вират Кохли, коментира, че иска да разбере откъде идва силата в характера и ума на Кристиано Роналдо. Той разкри и че ако има възможност един ден да се събуди като португалеца, това ще бъде и първата му задача. 

37-годишният легендарен нападател е един от най-добрите играчи в историята на футбола и няма нужда от представяне. Милиони фенове по света дори го смятат за най-добрия в историята, наравно с вечния му съперник Лионел Меси, а в спора помежду си двамата могат да разменят безкрайни аргументи.

Кристиано обаче се отличава от аржентинеца с желязна психика. Португалецът многократно е доказвал, че е играч за великите мачове. Той не се огъва под напрежение и лесно се приспособява към различните футболни среди, в които е попадал в Португалия, Англия, Испания и Италия.

Меси от своя страна все още изпитва затруднения да покаже най-доброто от себе си, след като се премести в Париж. Именно това качество на Роналдо е впечатлило най-много бившия капитан на индийския национален отбор по крикет.

"Кристиано Роналдо е любимият ми атлет за всички времена. Ако един ден се събудя в неговото тяло, първото нещо, което ще направя е да сканирам мозъка си, за да разбера от къде идва цялата тази умствена сила", завърши Кохли.

Междувременно португалецът е решен да строши поредния рекорд в кариерата си

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички