Мини Хабиб се нахвърли на Роналдо: Аз съм по-голям! Единственото, което прави, е...


Мини Хабиб се нахвърли на Роналдо: Аз съм по-голям! Единственото, което прави, е...

6975 0

Нападателят на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо получи упрек от звездата в социалните мрежи Хасбула, че може само да подава топката. Руското момче, което е високо 1,5 м, изглежда е ядосано, че португалецът е завързал приятелство с омразния му съперник Абду Розик.

Двамата трябваше да изгладят различията си на боксовия ринг, но двубоят засега се отлага, а личностите се обвиняват взаимно, че избягват битката. Хасбула даде интервю за BarStool Sports, в което беше запитан какво му е мнението за звездата на Манчестър Юнайтед Кристиано Роналдо.

"Не ми пука за Роналдо. Аз съм по-известен от него. Единственото нещо, което прави в мача, е да подава топката", каза той. Хасбула е наричан "Мини Хабиб" по името на вече пенсионираният ас на UFC Хабиб Нурмагомедов.

Двамата руснаци са добри приятели, като Хасбула често седи на ринга, за да го подкрепя по време на битките му в UFC. Интересното е, че Хабиб е добър приятел и на Роналдо, така че коментарите на Хасбула може да не се харесат на дагестанския боец.

Хасбула се превръща в култов герой в общността на ММА, след като няколко видеоклипа на блогъра стават популярни. Той получи прякора "Мини Хабиб", след като пресъздаде емблематичното претегляне на Хабиб в UFC.

 

Пресконференцията му преди двубоя с колегата му от социалните медии Абду Розик е един от най-гледаните му видеоклипове. 17-годишният Розик има подобно нарушение на растежа като Хасбула, за което се смята, че е дефицит на растежен хормон. Двамата продължават да се дразнят един друг в социалните мрежи, но все още не е определена дата, на която ще се срещнат на ринга. В началото на годината известен блогър поиска да се бие с Хабиб Нурмагомедов.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Стотици милиони: Колосалната точна сума пари, която Григор Димитров е заработил през цялата си кариера

Наскоро най-добрият български тенисист Григор Димитров отбеляза 600 поредни седмици в топ 100. Гришо се сблъска...

Реклама
Най-четени новини

виж всички