"Той не е елитен вратар" - съветват Манчестър Юнайтед да не привлича Емилиано Мартинес


"Той не е елитен вратар" - съветват Манчестър Юнайтед да не привлича Емилиано Мартинес
Снимка: Getty Images

6553 0

Бившият вратар на Тотнъм - Пол Робинсън заяви, че Манчестър Юнайтед не трябва да привлича звездата на Аржентина и Астън Вила - Емилиано Мартинес, след неговото постижение на Световното първенство по футбол в Катар.

Робинсън похвали Мартинес за големия му успех на Мондиал 2022, но постави под въпрос някои негови качества и го определи като вратар, който не е "елитен".

"Не мисля, че е на това елитно ниво. Той се справи изключително добре в кариерата си, за да стигне до мястото, където е. Да спечелиш Световна купа е невероятно и той беше брилянтен на финала. Дали той е в горната ешелон на вратарите? Не и за мен. Той има страхотен характер и е страхотен професионалист, но не е елитен вратар", каза британецът за "Football Insider".

"Имаше причина Арсенал да го продаде. Игра там при много мениджъри. Не беше като да има страхотни вратари пред него. Това ви говори много за него като играч. Юнайтед и трябва да гледа в друга посока за страж", добави още Робинсън.

В момента Манчестър Юнайтед усилено търси нов вратар, тъй като Давид де Хеа ще бъде свободен агент следващото лято. Клубът също следи играчи като Диого Коста, Доминик Ливакович и Ян Зомер.

ВИЖТЕ ОЩЕ: Роналдиньо бил на косъм от това да премине в Манчестър Юнайтед?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

Рекордният трансфер на Левски и Сираков: Искаха 20 млн., а Гонзо стана историческа издънка

През този зимен трансферен прозорец Левски се раздели с двама от титулярите в нападението си - бразилците Роналдо...

Реклама
Най-четени новини

виж всички